John Bentley School

Nestled in the heart of the Wiltshire countryside in the historic town of Calne, John Bentley School required a single storey 3 classroom block which included an office for the teaching staff along with a staff room area.
Group 4 Copy

Project overview

Floor Area:
150 m2

Services provided

  • Design
  • Groundwork
  • Manufacturing
  • Delivery
  • Installation
  • Air Conditioning
  • Internal fit out and finishing
  • Landscaping
  • Playground & Ramps
Group 4 Copy

The brief for this project was for a contemporary new building that would blend with the existing school site and its rural setting.

To be built during term time it was imperative for minimal disruption to the existing site and the day to day running of the school.

A fixed price turnkey solution enabled the build to commence with no distractions to the school site.

The staff and pupils were able to watch the building progress and see their new facility unfold into their beautiful building.

This project involved landscaping and has provided the school with an attractive new exciting environment.

Can we help?

Contact Us